Despre

Despre

LUXURY by the lake (parte a LUXURY Events) este singurul restaurant din Râmnicu Vâlcea situat pe malul lacului, langa Ştrand. Amplasamentul este compus dintr-un restaurant „a la carte”, un pavilion de evenimente, bucătărie proprie, parcare, precum și o terasă pe lacului Ostroveni. Aici este locul ideal pentru a servi in fiecare zi preparate speciale, pregatite uneori chiar in fata dvs. Paste in roata de parmezan, muschi de vita pe piatra incinsa, pulpa de rata confiata, pui ‘a la bunica’, pizza, burger de vita sau sandwich club… gustul este intotdeauna ‘luxury”. Salonul de evenimente are o suprafață de 480 mp, și o capacitate de 100 – 300 persoane “sitting”, la mese rotunde și peste 500 persoane “standing”. Proiectul are prevăzută și o eleganta zonă pentru ceremonii religioase/civile în aer liber, pe malul lacului!

LUXURY by the lake este locul perfect pentru a crea un eveniment unic. Aici se creează o atmosferă de neuitat pentru orice ocazie specială.Vă asigurăm de o calitate ireproşabilă a serviciilor oferite. Echipa noastră are grijă ca totul să se desfăşoare exact aşa cum aţi planificat, fie că este vorba de o nuntă, un eveniment de firmă sau o petrecere privată.

LUXURY by the lake are o echipă tenace şi atentă la detalii, pentru a se asigura că fiecare client primeşte ceea ce îşi doreşte, astfel încât nimeni să nu fie dezamăgit, ci din contră, să aibă inima plină de bucurie la încheierea evenimentului.

LUXURY by the lake oferă clienților săi o gamă variată de servicii specifice organizărilor de evenimente: wedding planner, aranjamente florale pentru salon și biserică, scaune Chiavari, decorațiuni speciale, invitații nuntă/botez, muzică pentru evenimente (DJ, artiști consacrați, cvartet ), sonorizare, scenă, lumini, servicii foto – video, hostess, dansatori, ursitoare, clovni, magician, porumbei, fântână de ciocolată, sculpturi în gheață și bar de fructe, gheață carbonică.